Naslovna slika
Portal za kulturu prostora
Prijava Registracija četvrtak ⁄ 24.07.2014     Naslovna slika
 

OGRADA I VRATA DOBRODOŠLICE

Ograda dvorišta i doma odraz je dobrodošlice koju upućuje svaki vlasnik objekta. Ograda vas ne mora odijeliti od okoline, već vas predstaviti u vašem okruženju i tek diskretno ukazati na granice vaše privatnosti. Lijepom ogradom i dvorišnim vratima svojim ćete susjedima i gostima uputiti srdačnu poruku, a sebe predstaviti kao dobrog i susretljivog domaćina.

Prvi dojam je najvažniji! Prvi dojam o vlasniku objekta, pa čak i prije samog objekta i fasade, ostavljaju dvorišna vrata i ograda domaćinstva. Iako se ovaj sitni detalj mnogima čini nebitnim, skromna, pa čak i neugledna ograda može nagrditi izgled kuće i njene okoline. Stoga je bolje i ne postaviti ogradu nego na njoj štedjeti.

Ograde mogu biti funkcionalne ili ukrasne, a izrađuju se od najrazličitijih materijala, pa će svatko pronaći ogradu koja mu se sviđa. Tim bolje ako se o tome uspijete dogovoriti sa susjedom i na taj način podijeliti troškove odjeljivanja. Ipak, ograda vas nikako ne bi smjela odvojiti od susjeda nego tek formalno razgraničiti kome što pripada, ali i vašu privatnost odijeliti od neželjenih pogleda i gostiju: pasa i drugih životinja, a ponekad i nepoželjnih osoba. Svima onima koji su dobrodošli omogućite da u vaše dvorište lako uđu kroz široko otvorena vrata.

Ograda je kao okvir umjetničke slike. Koliko god slika bila vrijedna, loš i jeftin okvir umanjit će njenu umjetničku vrijednost i ljepotu. Stoga ogradu i ulazna vrata prilagodite slici vašeg doma i odlučite se za stil koji će najbolje oslikati vaš karakter. Kod odabira balkonskih i dvorišnih ograda, vodite računa o usklađenosti s okolinom i izgledom (stilom i bojama) vaše kuće.

U tome će vam sigurno od pomoći biti stručan savjet i široka mogućnost izbora koji vam se nude u tvrtki Benci – Prom. U vlastitom programu ogradnih sistema nude veliki izbor visokokvalitetnih modela balkonskih i dvorišnih ograda, kao i dvorišnih krilnih i kliznih vrata.
Od 2001 g. firma Benci - Prom se bavi proizvodnjom, prodajom i ugradnjom ogradnih sistema od aluminija i plastike na području Hrvatske, ali i Europske unije.

Ograde i vrata visoke estetske vrijednosti odlikuje lakoća materijala, kao i lakoća postavljanja. Izrađene su od PVC letvica ili od aluminijskih letvi i palica. Kupac može izabrati između više modela i tipova ograda, boja, dodatnih ukrasa i različitih vršaka, odnosno oblika vrha letve. U ponudi su i tipski usklađeni modeli dvorišnih vrata, koja se izrađuju kao jednokrilna i dvokrilna, zakretna ili klizna, uz mogućnost manualnog pokretanja ili pomoću elektromotora s daljinskim upravljanjem.

U Benci – Promu dobit ćete stručan savjet i pomoć pri odabiru najboljeg rješenja za zaštitu vaše privatnosti i sigurnosti članova vašeg kućanstva. Obratite se s povjerenjem!


     
 

Benci-Prom d.o.o.

M.Ramljaka 4
10361 Sesvetski Kraljevec

tel: 01 / 20 15 061
fax: 01 / 20 15 062
mob: 098 813 037

info@benci-prom.hr

www.benci-prom.hr


Da biste vidjeli ovaj �lanak trebate postati registrirani �lan portala za kulturu prostora - UrediDom.com.
Informacije o tome kako postati registrirani �lan - prijava.

Autor: Sponzorirani članak
Datum objave: 28.04.2008

Broj pregleda: 18743
Pojavila se pogreška.
Error: Unable to load the Article Details page.

 
U bogatoj ponudi vrtnog i sobnog bilja svatko će pronaći inspiraciju i dobiti želju urediti svoj životni prostor na najljepši način. Od ...
29.05.2008


Zasnovati lijep i kvalitetan travnjak nije lak posao kome se može pristupiti olako, kao niti hortikulturnom uređenju zelenih površina ili izradi ...
14.05.2008


Ograda dvorišta i doma odraz je dobrodošlice koju upućuje svaki vlasnik objekta. Ograda vas ne mora odijeliti od okoline, već vas predstaviti u ...
28.04.2008


U proljeće ljudi često dobiju inspiraciju za velike promjene u svome domu, ali i izvan njega. Oni koji imaju vrt osjetit će proljetno buđenje u ...
18.04.2008


Dekorativne zidne obloge nove generacije vjerno zamjenjuju kamen i opeku, a koriste se za oblaganje interijera i eksterijera. S proizvodnjom ...
15.04.2008


  UREDIDOM.COM ⁄ TOP TEMA ⁄ TOPTEMA-03-08 ⁄ TOPTEMA-03-08-Detalji powered by VOGON - dizajn Ivan Magić Sva prava pridržava M media.